Forum CINEFIL (Click pe banner pentru redirecţionare)



miercuri, noiembrie 04, 2009

1000!

Săptămâna aceasta se împlinesc opt luni de când, indiferent de anotimp, vremuri, PIB/locuitor sau programarea concediilor, TARABA CU FILME şi-a propus să ofere cititorilor săi iluzii cinematografice de ieri şi de azi, într-un amestec pentru toate gusturile.
Coincidenţă sau nu, tot în această perioadă a fost depăşită şi borna 1000 de pe raftul cu bunătăţi. Chiar dacă partenerii care "livrează produsele" au mai creat neplăceri clienţilor cu spaţiul de upload pus la dispoziţie, TARABA s-a străduit mereu să remedieze în timp util aceste mici probleme.
TARABA nu ştie daca 1000 înseamnă mult ori puţin dar se bucură văzând amploarea pe care a luat-o simplul efort de a ambala cadouri câtorva amici cinefili. În definitiv, prietenii prietenilor TARABEI sunt şi prietenii ei iar TARABA CU FILME nu şi-a dorit să fie confundată cu alte site-uri cu ofertă similară pentru simplul motiv că ai săi cititori sunt selectaţi (şi) pe sprânceana lui Errol Flynn, Cary Grant, Akira Kurosawa, Andrei Tarkovsky, Roman Polanski sau Ingmar Bergman (evident, după cea a maestrului Albulescu).